Voor 21:00 besteld, morgen in huis + GRATIS verzending

Gereedschapstrolleys

Vaak de deur uit met gereedschap? Dan heb je zeker een goede gereedschapstrolley nodig. Met een gevulde of lege gereedschapstrolley van 1Action ben je op iedere klus voorbereid. Heb je al aardig wat gereedschap? Ga dan voor een van onze lege gereedschapstrolleys. Heb je zelf nog niet zoveel gereedschap dan kun je kiezen voor een goed gevulde gereedschapstrolley. Handig voor klussers en monteurs die veel buiten de deur klussen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Onze handige makkelijk verplaatsbare gereedschap trolleys zijn voor vrijwel ieder persoon of bedrijf zeer geschikt. In de trolley kun je eenvoudig en veel gereedschap opbergen. Zo kun je eenvoudig veel en groot gereedschap meenemen naar je klus. De gereedschaptrolleys beschikken over veel opslagruimte en opbergvakken om je gereedschap veilig op te bergen. Ideaal voor in de garage of op de bouwplaats. Met een gereedschaptrolley ben je erg mobiel, gebruik je gereedschap in de werkplaats en snel ergens anders. Alle trolleys zijn geschikt voor dagelijks gebruik bij uw klussen.

Verschillende kleuren

Onze gereedschapstrolleys zijn in verschillende kleuren te bestellen. Zo bieden we onder andere de kleuren groen, rood, blauw en zwart aan. Je kunt eenvoudig je gewenste kleur selecteren in een van de filters aan de linkerkant.